Home Politika Projekat donosi šest milijardi stranih direktnih investicija

Projekat donosi šest milijardi stranih direktnih investicija

by euronet063


PROJEKAT će nam doneti najmanje šest milijardi stranih direktnih investicija, za nas je od ogromnog značaja ceo lanac proizvodnje, doneće ogroman rast u Srbiji, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, nakon potpisivanja memoranduma o razumevanju o održivim sirovinama i pisma o namerama u Palti Srbija.

СВЕ ЋЕМО РАДИТИ ТРАНСПАРЕНТНО Вучић: Пројекат доноси шест милијарди страних директних инвестиција

Foto: Novosti

Predsednik Vučić izjavio je danas da je ponosan na ono što je danas započeto u Srbiji, da to znači veliku prekretnicu i promenu, kao i da se sve radi transparentno i da se ništa neće kriti od ljudi.

On je rekao da zna koje smo sve poteškoće imali i pre potpisivanja ugovora, a da je danas reč samo o memorandumu i pismu o namerama.

– Ništa nismo krili, radimo transparentno i ponosan sam na to. Ponosim se projektom. Dug je put do otvaranja rudnika i ni u jednom delu postupka nećemo tajiti nista od naših ljudi. Danas ste videli ljude koji su potpisivali memorandume, to je krem de la krem privredne industrije. Kada vidite najvažnije ljude u kompanijama jasno vam je da ste sve iz Evrope doveli u Srbiju – rekao je Vučić.

Istakao je da ga današnji dan ispunjava nadom za našu zemlju.

– To za nas predstavlja prekretnicu i veliku proimenu, kvantni skok u budućnost – rekao je on.

BONUS VIDEO: Sastanak predsednika Vučića sa Šolcom i Šefčovičem u „Palati Srbija“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like