Home Politika Rođak Vjose Osmani ubijen na unukovom venčanju

Rođak Vjose Osmani ubijen na unukovom venčanju

by euronet063


Vesti

Politika

Rođak Vjose Osmani ubijen na unukovom venčanju

U sali za svadbe u selu Bibaj u opštini Uroševac na Kosovu i Metohiji sinoć je ubijen stric supruga kosovske predsednice Vjose Osmani. Potvrđeno je da je u pitanju pripadnik kosovske policije.

.

Foto: DOPISNIK KIM / Tanjug

.

„Gazeta Sinjali“ piše da je žrtva Sadri Sadriu koji je pogođen iz pištolja ispred restorana, kao i da se sve desilo na parkingu ugostiteljskog objekta u kome se održavala porodična proslava. Žrtva je, inače, prisustvovala ženidbi unuka.

Blic preporučuje


POLICAJAC UBIO SVOG TEČU Pucnjava ispred restorana za svadbe u Uroševcu: Napadač uhapšen (VIDEO)

Kako pišu „Novosti„, motiv ubistva je navodno osveta za zločin koji je počinio 1997. godine, kada je silovao svoju u to vreme devetogodišnju sestričinu. Zločin je, navodi se, prijavljen policiji u Preševu 2021. godine, ali zbog zastarelosti krivičnog gonjenja navodni počinilac nije bio izveden pred lice pravde.

Foto: TANJUG VIDEO / Tanjug

.

Kako je sinoć potvrđeno iz policije, na parkingu sale za venčanja dogodilo se ubistvo, da su jedinice za reagovanje i istražitelji odmah izašli na lice mesta, kao i da je policijski službenik uhapšen. O ovom slučaju obavešteni su Osnovno tužilaštvo u Uroševcu i Policijski inspektorat.

Osumnjičenom je izrečena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.



Izvor

You may also like