Home Politika Savo Manojlović: Dragan Đilas nam je oborio listu na Vračaru

Savo Manojlović: Dragan Đilas nam je oborio listu na Vračaru

by euronet063


Vesti

Politika

Savo Manojlović: Dragan Đilas nam je oborio listu na Vračaru

Viši sud u Beogradu poništio je rešenje Izborne komisije Vračar o proglašenju izborne liste broj 9 „Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar Kreni- Promeni za izbore za odbornike Skupštine opštine Vračar.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

Povodom ovoga se oglasio Savo Manojlović na svom Tviter (X) nalogu, gde je napisao da Dragan Đilas stoji iza obaranja liste „Kreni promeni“ na Vračaru.

– Kontaktirali smo predstavnike CRTE povodom vesti da su oborili listu Kreni – Promeni na Vračaru. Crta se ne bavi kontrolorima izbora na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika. Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas – napisao je Manojlović, pa dodao:

– SNS komisija će sada navodno vratiti izbornu listu Kreni – Promeni. Planiraju da nam pojedu izbornu kampanju tako što će Đilas obarati izbornu listu, a Vučić nam je vraćati. Jedini način da Aleksandar Vučić politički preživi u Beogradu jeste da se stvori smutnja i da dovoljan broj ljudi ne izađe na BG izbore. Povukli smo naše članove iz biračkog odbora na Vračaru. Nećemo se više baviti ovim pitanjem. Idemo u kampanju. Pozivamo da se glasa za opozicione liste na Vračaru. Na nivou Beograda – I ja sam Beograd. Idemo da pošaljemo u političku prošlost obojicu. I ja sam Beograd – poručio je on.



Izvor

You may also like