Home Politika Slučaj Milovana Petrovića kao potvrda da su počela bekstva sa tonućeg broda lažnih ekologa

Slučaj Milovana Petrovića kao potvrda da su počela bekstva sa tonućeg broda lažnih ekologa

by euronet063


IAKO se tokom dosadašnjeg opozicionog angažmana isprofilisao kao jedan od predvodnika tzv. ekoloških protesta na području Užica, pri čemu je bio i privođen zbog govora mržnje i pretnji upućenih na protestu održanom 7. avgusta, Milovan Petrović iz Milićevog Sela kod Požege je ovih dana odlučio da se u potpunosti ogradi i distancira od dojučerašnjih saboraca iz redova samoproklamovanih ekologa, koje je označio kao izdajnike.

Случај Милована Петровића као потврда да су почела бекства са тонућег брода лажних еколога

Foto: Printskrin

Naime, Petrović je u video snimku koji je objavio na svom „Fejsbuk“ profilu optužio „ekološke“ pokrete i njihove rukovodioce da se već godinama, pod maskom borbe za Srbiju, suštinski bore samo za njeno propadanje, ističući da njegova organizacija „Srpski orao“, koja planira da upriliči protestni skup u Užicu, nema nikakve veze sa kvaziekološkim aktivistima.

Evidentno je da je Petrović shvatio da je u proteklom periodu imao posla sa ljudima kojima je u prvom planu isključivo sticanje lične materijalne koristi, poput lidera udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatka Kokanovića i njegovih saradnika, zbog čega je odlučio da na ovaj način izrazi revolt i razobliči njihovu navodnu „borbu“ za dobrobit Srbije i njenih građana.

Pošto razni „ekološki“ i „antilitijumski“ protesti nailaze na sve manje interesovanje građana i doživljavaju svojevrstan fijasko, ostaje da se vidi ko će, nakon Petrovića, biti sledeći koji će napustiti pseudoekološki brod koji svakim danom sve dublje i dublje tone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like