Home Politika Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

by euronet063


IRENA Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke izjavila je da smo po ko zna koji put, svedoci političkog bezumlja i širenja mržnje od strane predstavnika opozicije koji kukavički, sakriveni iza ekrana svojih kompjutera, na društvenoj mreži Iks objavljuju monstruozne foto – montaže predsednika Aleksandra Vučića sa omčom oko vrata.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ: Србија не сме више да трпи агресију пропалих политичара

Foto: Novosti

– Osuđujem morbidne ispade osoba koje, kao da se utrkuju koja će više da doprinese atmosferi linča, ne razmišljajući o tome da takva atmosfera u društvu može da im se vrati kao bumerang. Nisu ni dovoljno kvalifikovani, niti elementarno socijalno prosvećeni da bi mogli da razumeju štetne posledice koje će ih dovesti do auto destrukcije.

– Takvi pojedinci nikada ni na koji način neće moći da uruše ugled i integritet Aleksandra Vučića, jer on ima bezrezervnu podršku građana Srbije.

– Pristojna Srbija ne može i ne sme više da trpi agresiju propalih političara, koji bi sve da nas vrate u doba opšte nestabilnosti, ekonomskog i društvenog sunovrata. Srbija je danas, zahvaljujući predsedniku Vučiću, stabilna i jaka zemlja, koja ne prihvata njihov sramni i opasan javni diskurs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like