Home Politika Srbija nezaustavljivo raste, otvarajući potencijale za najveće igrače (FOTO)

Srbija nezaustavljivo raste, otvarajući potencijale za najveće igrače (FOTO)

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić imao je sastanak sa predsednikom Upravnog odbora „Mercedes-Benz Group“ Olom Kalenijusom.

ВУЧИЋ СА ПРЕДСЕДНИКОМ УО МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ГРУПЕ: Србија незаустављиво расте, отварајући потенцијале за највеће играче (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

– Ogromna čast za našu Srbiju da ugosti glavnog čoveka ‘Mercedes-Benc Grupe’, globalnog giganta i lidera u inovativnim tehnologijama u automobilskoj industriji – naveo je Vučić na Instagramu i dodao:

– Sa Olom Kalenijusom razgovaram o svim prednostima i izazovima u proizvodnji električnih automobila, kao i o najvišim svetskim standardima na kojima njegova kompanija beskompromisno insistira i koje ćemo mi svakako ispuniti. Istakao sam da Srbija osim resursa i odličnog poslovnog okruženja, ima i najbolje inženjere i mlade stručnjake željne rada, znanja i usavršavanja, a koji sanjaju o tome da jednog dana rade u kompaniji poput Mercedes-Benc.

Govorili smo i o dodatnim mogućnostima za saradnju, jer Srbija snažno i nezaustavljivo raste, otvarajući svoje potencijale za najveće igrače u svetskom biznisu. Izrazio sam uverenje da je ovo tek početak saradnje sa čuvenim ‘Mercedes-Bencom’, koji će u našoj zemlji imati odgovornog i ozbiljnog partnera i domaćina, kao i sve uslove za dodatni razvoj i širenje poslovanja. Ponosan na Srbiju! – napisao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like