Home Politika SRPSKI SLUŽITE VEČNOJ ISTINI: Irinej, Episkop Bački

SRPSKI SLUŽITE VEČNOJ ISTINI: Irinej, Episkop Bački

by euronet063


PROŠLE godine, u ove iste lepe dane miholjskog leta, uputio sam opširnu čestitku „Večernjim novostima“, meni bliskom i dragom, nešto mlađem, „vršnjaku“, pouzdanom hroničaru minulih leta i vremena sadašnjega, povodom jubilarnog, sedamdesetog „rođendana“.

СРПСКИ СЛУЖИТЕ ВЕЧНОЈ ИСТИНИ: Иринеј, Епископ Бачки

Foto: Tanjug

Lista koji je po naslovu „večernji“, a u stvari i jutarnji, i prepodnevni, i podnevni, i popodnevni, i večernji izvor pouzdanih, verodostojnih i, što je najvažnije, poredbeno proverljivih vesti i podataka o aktuelnim zbivanjima na domaćoj i na međunarodnoj sceni, kao i propratnih, u najvećoj mogućoj meri objektivnih, a u svakom slučaju istinoljubivih, analiza i interpretacija, zasnovanih isključivo na srpskom stanovištu, koje inače užasava „drugu“, „treću“ ili već koju po redu „Srbiju“, gde od Srbije ne postoji ni s.

Od srca molitveno čestitam 71. rođendan našim „Novostima“ i želim im da – hrišćanski, pravoslavno, svetosavski, vaistinu srpski – služe, in optima fide, istorijskoj istini, a samim tim i jedino merodavnoj Večnoj Istini, apsolutnoj Istini, božanskoj Istini. Amin, daj Bože!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like