Home Politika „SVI OTIŠLI NA ODMOR“ Protić se obrušio na opoziciju

„SVI OTIŠLI NA ODMOR“ Protić se obrušio na opoziciju

by euronet063


MILAN St. Protić, jedan od osnovača Demokratske stranke Srbije, istoričar i bivši diplomata, u autorskom tekstu za „Danas“ obrušio se na srpsku opoziciju. „Odoše na odmor“, konstatuje Protić i dodaje da se većina ućutala, bez bilo kakvog izvinjenja građanima Srbije. Dodaje da u ovakvoj situaciji opoziciji „ništa ne fali“.

СВИ ОТИШЛИ НА ОДМОР Протић се обрушио на опозицију - Такозвани опозиционари, да вам кажем отворено, није вама лоше!

Foto: Printscreen

„Ni reči izvinjenja građanima. Ni reč objašnjenja. Ni reč samokritike. Moj jedini zaključak je ovaj. Njima u ovakvoj situaciji ništa ne fali. Hiljadu-dve opozicionih mesta u lokalnim skupštinama, i nekoliko desetina mesta u parlamentu Srbije. Za više izgleda nisu ni sposobni, ni zainteresovani“, piše Protić. 

Kako dalje navodi, srpskoj opoziciji kriv je i narod koji glasa za Vučića – „samo oni nikad i ni za šta nisu krivi“. 

Protić ističe da opozicija nije imala nikakav plan pre izvora, a da ga nema ni sada. Kako kaže – ne znaju šta bi hteli ni kako do tog cilja stići. 

„Ništa učiniti ne možemo“, dodaje jedan od osnovača Demokratske stranke Srbije:

„Ne možemo zato što ste vi zaj*bali stvar. I ponovo ćete tražiti naš glas. Pod uslovom da preživimo. I ponovo ćete nam obećavati i zaklinjati se na vernost. I ponovo ćete nas ubeđivati u istinitost svojih namera. Kako da vam verujemo? Pomozite mi, objasnite mi kako da vam verujemo?“, pita on i zaključuje otvoreno – „takozvanim opozicionarima“ nije loše. 

„Dugujete nam odgovor, i jedni i drugi i treći. Svako od vas nam mora podneti račun… Ne čujem vas, čujem muk. Proklet neumitan muk. Opsovao bih, ali ne smem“ zaključuje Protić.

BONUS VIDEO:

Dinko Gruhonjić opet iz Dubrovnika širi mržnju: Za genocid u BiH kriv je ceo srpski narod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like