Home Politika Vučević odgovorio na Svečljine pretnje o hapšenju Vučića

Vučević odgovorio na Svečljine pretnje o hapšenju Vučića

by euronet063


Vesti

Politika

Vučević odgovorio na Svečljine pretnje o hapšenju Vučića

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas da niko u Prištini nema ni milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića, nakon pretnji ministra policije tzv. Kosova Dželjaja Svečlje da će uhapsiti predsednika Vučića ako dođe u južnu srpsku pokrajinu.

Miloš Vučević

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Miloš Vučević

Komentari samozvanog zvaničnika lažne države o predsedniku Vučiću dokazuju ekstremno visok stepen zavisti i mržnje, kao emocija koje dominiraju Kurtijevom politikom – ističe Vučević, i dodaje:

– Zavisti, jer u Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića – naveo je Vučević.

On kaže da se u Prištini vode mržnjom zato što ne mogu, uprkos svoj podršci istomišljenika u delu srpske opozicije, da umanje istorijski visoku podršku koju u srpskom narodu uživa srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Tzv. ministar policije privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja danas je, povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku „vrhovni komandante čekamo te“, zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

(Tanjug)



Izvor

You may also like