Home Politika Vučić najavio svoju dolazak u Mali Zvornik: Dolazim da čujem i saslušam narod

Vučić najavio svoju dolazak u Mali Zvornik: Dolazim da čujem i saslušam narod

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić najavio svoju dolazak u Mali Zvornik: Dolazim da čujem i saslušam narod

Aleksandar Vučić najavio je na svom Instagram profilu svoj dolazak u Mali Zvornik, večeras u 18 sati gde će, kako kaže, odgovarati na pitanja građana.

Vucic Mali Zvornik

Foto: screenshot

Vucic Mali Zvornik

Vučić je u video snimku pozvao sve građane iz Zapadne Srbije da prisustvuju večerašnjem sastanku.

Blic preporučuje


VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA GRAĐANA Predsednik Srbije večeras od 18 sati u Malom Zvorniku, ko želi da mu postavi pitanje može da pozove ove BROJEVE TELEFONA (VIDEO)

Poštovani građani Malog Zvornika, pozivam vas, pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice, odakle hoćete, da dođete na razgovor kojem ću više da slušam. Želim da vas čujem, na nešto možda i odgovorim, ali želim da razgovaram sa vama – kazao je Vučić.

„Svi ćete moći da uđete, to nisu kontrolisani razgovori“

Potom se osvrnuo na to ko će sve moći da prisustvuje razgovoru.

U saopštenju opštinske uprave su rekli da će moći da uđe samo onaj ko se prijavi do ne znam kog trenutka. Svi ćete moći da uđete. To nisu kontrolisani razgovori, to su istinski i suštinski razgovori i nećete moći da govorite samo o litijumu kao što su one rekli, moći ćete da govorite o čemu god hoćete – poručio je Vučić.

„Možete da kritikujete svog predsednika“

Potom je dodao da će svi koji dođu imati potpunu slobodu u razgovoru.

Možete da kritikujete svog predsednika, možete da izgovorite šta god hoćete, potpuno slobodno. I dobrodošli, ja sam se spremio i mogu da budem sa vama satima i čitavu noć ako bude potrebno. Hoću da vas čujem, hoću da vas slušam. Živela Srbija – zaključio je Vučić.

Predsednik je uz video snimak uputio i poziv pisanim putem.

Dolazim da čujem i saslušam narod. Pozivam sve građane Malog Zvornika i okolnih mesta na razgovor u sali SO Mali Zvornik sa početkom u 18 časova. Pristup je slobodan i svi su dobro došli – napisao je Vučić na Instagramu.

Pitanja i putem telefona

Svi koji hoće da postave pitanje predsedniku mogu da to učine i putem brojeva telefona: 015/471-300, 069/8046201, 069/8046202.



Izvor

You may also like