Home Politika Vučić o zadržavanju Severine na granici: Misli da su Srbi zločinci, ali voli ovde pare da uzme

Vučić o zadržavanju Severine na granici: Misli da su Srbi zločinci, ali voli ovde pare da uzme

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić o zadržavanju Severine na granici: Misli da su Srbi zločinci, ali voli ovde pare da uzme

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom svog gostovanja na televiziji „Pink“ osvrnuo se i prokomentarisao zadržavanje hrvatske pevačice Severine na ulasku u Srbiju, i tom prilikom dodao kako će narednih dana „biti ukinuti spiskovi ljudi“ koji su napravljeni zbog „verbalnog delikta“.

Aleksandar Vučić i Severina Vučković

Foto: TV Pink, Dušan Milenković / Ringier

Aleksandar Vučić i Severina Vučković

Vučić je naveo da se danas raspitivao o situaciji koja se dogodila sinoć, ističući da je za njega tako nešto suludo i nepotrebno.

Blic preporučuje

– Nisam imao pojma, video sam da je objavljena vest, i onda sam jutros zvao Dačića, probudio ga, da vidim šta se dešava. On mi je rekao tako je i tako je, i rekao mi da nije privođena, zadržana je na granici dva sata. I ja mislim da je to mnogo glupo i nepotrebno. Ne zbog Severine, o kojoj sve najgore mislim. Mi moramo da se razlikujemo od njih u svemu. Sačuvaj me Bože da vodim državu u kojoj će hapsiti svakoga ko sluša Tompsonove pesme. Pustite ih sve, i Selmu Bajrami. To što oni mrze Srbiju, govore o sebi – kazao je Vučić.

– Nema ko u Srbiji danas nije reagovao od političkih partija i takozvane demokratske javnosti. Zato što je neka pevačica, koja kaže da je Srbija genocidna država, i da sam ja diktator, i koja zna da su Srbi zločinci, ali voli pare ovde da uzima. Ćutali su, nijedno saopštenje nije otišlo za Nemanju Berića. 15 dana je bio u zatvoru, tučen i maltretiran – naglasio je predsednik.

Privedena Severina

Da podsetimo, hrvatska pevačica Severina Vučković je u nedelju veče privedena na našoj granici.

Kako je ranije pisao „Blic“, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona saoinicijativno vratila u Hrvatsku.



Izvor

You may also like