Home Politika Vučić: Plašim se da ćemo ući u mnogo teži svetski rat, Srbiji je potreban mir i stabilnost

Vučić: Plašim se da ćemo ući u mnogo teži svetski rat, Srbiji je potreban mir i stabilnost

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić: Plašim se da ćemo ući u mnogo teži svetski rat, Srbiji je potreban mir i stabilnost

– Uradićemo rekonstrukciju i dogradnju bolnice i u potpunosti je opremiti. To je na današnji dan negde oko 110 miliona evra. Ta bolnica će pokreti ne samo ceo valjevski okrug nego i Koceljevu u mačvanskom okrugu. I drugo obećanje. To je sportska hala u Valjevu, imate vrhunske sportiste, mnogo toga ste Srbiji dali, vreme je da Srbija vrati – rekao je Aleksandar Vučić na mitingu liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“.

Aleksandar Vučić na mitingu u Valjevu

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić na mitingu u Valjevu

Vučić se na početku govora prisetio svega što se događalo u prethodnom periodu.

Blic preporučuje

Još sam pod utiskom dvomesečne borbe i oko Saveta Evrope i oko Rezolucije u Njujorku, još ne mogu dase priviknem na sve ono što se u zemlji događa. Nisam čak ni pratio događaje u u otadžbini, onoliko koliko je bilo neophodno. Ali sam imao svu vašu snagu da branim narod ponosnih! Cela Srbija je stajala uz mene i htela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi i ništa više, ali sam osećao podršku cele Srbije – poručio je Vučić pred lokalne izbore.

„Ponosan sam na snagu Srbije“

Po napadima koji dolaze iz regiona, „jasno je da smo nešto uradili“.

Vučić je poručio da su Srbiji potrebni mir i stabilnost

Foto: Tanjug

Vučić je poručio da su Srbiji potrebni mir i stabilnost

Ponosan sam na snagu Srbije, ponosan sam na dostojanstvo Srbije. Pred nama je mnogo teških zadataka. Posebno u Valjevu nikad niko nije zadovoljan. Obišao sam svako selo, nema sela gde nisam bio, još nisam video nekoga da je zadovoljan. Ali, tu su ljudi pošteni, pa će da vam kažu da li je bolje ili lošije. 2012. je prosečna plata bila 295 evra. Nije danas dobra ali je 703 evra i biće još veća jer Hans Groe tek treba da zaposli ljude – naveo je Vučić.

„Srbiji je potreban mir i stabilnost“

Kako je rekao, plaši se da ćemo „ući u mnogo teži rat na svetskom nivou nego što je to danas slučaj“

Srbiji je potreban mir i stabilnost. Ne samo mir i stabilnost već sloga i snaga da napredujemo dok se ostali tuku da naša zemlja ide napred, da ih stižemo i prestižemo. Da naša Srbija ide napred – poručio je Vučić.

Izborna lista „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“ održava miting na platou ispred Doma kulture u Valjevu.



Izvor

You may also like