Home Politika Vučić pokazao kako izgledaju prostorije u kojima će boraviti dok je u Podrinju

Vučić pokazao kako izgledaju prostorije u kojima će boraviti dok je u Podrinju

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić pokazao kako izgledaju prostorije u kojima će boraviti dok je u Podrinju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je snimak na kojem je kroz svojevrsnu virtuelnu turu pokazao kako izgledaju prostorije u kojima će boraviti u narednih pet dana u Podrinju.

.

Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav / screenshot

.

– Ovde ću da provedem narednih šest sedam dana. Lepo smo ovo uredili, ovo su od zamenika komandanta i komandantove kancelarije i spavaća soba, ovde je mokri čvor. Mnogo je lepo uređeno. Ovo je baš lepa tuš kabina, ovde mali, ali čist toalet. To je to, sve ima, super – rekao je na snimku Vučić.

Blic preporučuje


„MOŽDA I JA NE BUDEM ZA KOPANJE LITIJUMA“ Vučić u Podrinju o rejtingu SNS, infrastrukturi i Kosovu: Otišao bih u Kosovsku Mitrovicu kad bi mi međunarodne snage dozvolile (VIDEO)


Vučić: Deonica će vratiti ljude u ovaj kraj! „Bio je krpljen na sve strane, a nama znači život“: Ovo je put na koju su meštani čekali duže od pola veka

Pokazao je i krevet i televizor, ali i otkrio da su iz njegove kancelarije iz Beograda doneli mali frižider.

– Košulje su spremne, moraćemo da ih prepeglamo. Biće zanimljivo u narednih nekoliko dana u Loznici i Podrinju. Očekujem da uradimo mnogo toga za ljude. Meni će da bude divno, prelepo, a nadam se da će ljudi posle svega što budemo uradili za njih biti zadovoljni – kazao je Vučić.

– Narednih nekoliko dana provešću u Podrinju. Smeštaj mi je izuzetan, ali nas čeka mnogo važnih zadataka i stvari koje moramo da uradimo za naš narod u ovom delu Srbije. Srbija ne sme da stane! – napisao je na svom instagram profilu Vučič.



Izvor

You may also like