Home Politika Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Kine pri Ujedinjenim nacijama

Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Kine pri Ujedinjenim nacijama

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Kine pri Ujedinjenim nacijama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sinoć u Njujorku sa stalnim predstavnikom Narodne Republike Kine pri Ujedinjenim nacijama Fu Congom.

Aleksandar Vučić i Fu Cong

Foto: Screenshot / screenshot

Aleksandar Vučić i Fu Cong

– Odlična večera u čast stalnog predstavnika Narodne Republike Kine pri UN Fu Conga. Sadržaj, ovog puta, ostaje između nas – naveo je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.

Blic preporučuje

On je ranije novinarima u Njujorku rekao da će Kina u UN glasati protiv rezolucije o Srebrenici, jer su to kako je rekao, srpska braća koja razumeju međunarodno pravo, a da će Kina po pitanju Tajvana uvek imati podršku Srbije.

Predsednik Vučić se prethodno u Njujorku sastao sa stalnim predstavnikom Ruske Federacije pri UN Vasilijem Nebenzjom, stalnim predstavnikom Sent Lucije Menisom Rambali i stalnim predstavnikom Sent Vinsenta i Grenadina Ingom Rondom King.

Razgovarao je i sa stalnim predstavnikom Republike Ugande pri UN Adoniom Ajebarom, kao i sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamedom Abušahabom i stalnim predstavnikom Alžira pri UN Amarom Bendžamom.



Izvor

You may also like