Home Politika Za jednu stvar nemojte da brinete nikada, Srbija će uvek da bude tu za svoj narod (FOTO)

Za jednu stvar nemojte da brinete nikada, Srbija će uvek da bude tu za svoj narod (FOTO)

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon zajedničke sednice vlada Republike Srbije i Republike Srpske sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i crkvenim velikodostojnicima.

ЕКОНОМИЈА ЈЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС Вучић: За једну ствар немојте да бринете никада, Србија ће увек да буде ту за свој народ (ФОТО)

Foto Novosti

– Vreme je da, čuvajući mir, gradimo budućnost za naš narod. I zato je mir naš ključni interes.

Ekonomski napredak svakog našeg čoveka i Srbije i Srpske, od vitalnog je interesa za sve nas i to je ono što nam daje snagu. Ekonomija je nacionalni interes, to je jedna od oblasti u kojoj moramo više da radimo zajedno, računajuči i druge u regionu i sve naše evropske partnere.

Uvek ćemo biti spremni na razgovore koji će da vode miru i poboljšanju odnosa. Moramo da budemo otvoreni za razgovor sa svima, moramo da sarađujemo sa našim partnerima. U samoj Deklaraciji postoji i tačka koja govori o očuvanju naših prijateljstva, onih kojih se nismo stideli i nikada nećemo.

Za jednu stvar nemojte da brinete nikada, jer će Srbija uvek da bude tu za svoj narod. Molim vas da se borimo i izborimo za mir, napredak naše ekonomije, a za jedinstvo našeg naroda izborili smo se danas i ne dajte da nam ga iko ikada sruši – poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like