Home Politika Za razliku od ove krpe stranih ambasada, Vučić ne služi nikome osim svom narodu

Za razliku od ove krpe stranih ambasada, Vučić ne služi nikome osim svom narodu

by euronet063


MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke reagovala je povodom izjave Save Manojlovića o današnjem upadu policije tzv. Kosova u prostorije Pošte Srbije na Severu KiM.

НИКОЛИЋЕВА РЕГОВАЛА НА ИЗЈАВЕ МАНОЈЛОВИЋА: За разлику од ове крпе страних амбасада, Вучић не служи никоме осим свом народу

Foto: Printskrin/sns_srbija

Podsećanja radi, Manojlović se putem društvenih mreža oglasio o današnjem upadu Kurtijeve policije u prostorije Pošte Srbije.

– Da se Vučić bavio zaštitom naroda na Kosovu, umesto što je lobirao za Rio Tinto i slušao ambasade, danas tamo ne biste imali progon stanovištva. Da se bavio razvojem demokratije i ljudskih prava koliko je štitio interese Rio Tinta, Srbija bi danas bila Švajcarska – napisao je Manojlović.

Saopštenje Nikolićeve povodom njegovih sramnih izjava pročitajte u nastaku teksta:

„Da se Savo, Rokfelerov, Manojlović makar malo bavio onim što su, oni kojima je pokušao da bude lider, radili do 2012. po pitanju Kosova i Metohije, možda bi mu neko nešto danas poverovao. Ali, pošto jednako napada srpsku državu i Vučića danas, kao što to rade svi oni kako bi stavili masku na svu tu bruku i sramotu iz perioda njihove vlasti, i, pošto, ruku pod ruku sa albanskim lobistima urliče kako kod Vučića nema demokratije, dok o onoj “demokratiji” kojom se Kurti iživljava nad srpskim narodom ne sme da pisne, sve ovo što govori, brzinom svetlosti pada u vodu.

Kada već Srbiju poredi sa Švajcarskom, sasvim je u redu da uporedi kako bi se tamo poštovala njegova “ljudska prava” da je, na primer, kao što je to u Srbiji radio, zabrinut za to da Šolak dobije nacionalnu frekvenciju, blokirao saobraćajnice i kretanje ljudi.

A, kada, već brine o našem narodu na Kosovu i Metohiji, onda bi bilo sasvim u redu da kaže, kako tačno te brige budu manje ako se njima pozabavi promoterka nezavisnosti lažne države, Viola fon Kramon, inače mentorka ovog zabrinutog lažnog ekologa, a još lažnijeg patriote.

Pošto odgovore na to sve ne bi imao, ide mešanje baba i žaba, svega što mu pada na pamet, a što politički može da ga održi u životu, pa tako u istu rečenicu idu i KiM i Rio Tinto, a za sve je kriv, ko drugi, nego Vučić.

Da se Vučić bavio zaštitom naroda do 2012., umesto onih koji su “bavljenjem” dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, drugačije bi danas bilo.

A dok se ovaj lažni ekolog i još lažniji patriota bavi novom kolekcijom Paćoti cipela, tako što za teror koji trpi naš narod na KiM, krivi Vučića, a ne Kurtija, Vučić se bavi Srbijom.

I, za razliku od ove krpe stranih ambasada, ne služi nikome osim svom narodu, koji dobro razume njegovu poruku kada kaže: “Mrak je pred svitanje najgušći”!“ navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Upad u srpsku poštu u Zubinom potoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like