Home Politika Miloš Vučević sa Aleksandrom Vučićem i Bratislavom Gašićem na ručku u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“

Miloš Vučević sa Aleksandrom Vučićem i Bratislavom Gašićem na ručku u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“

by euronet063


Vesti

Politika

Miloš Vučević sa Aleksandrom Vučićem i Bratislavom Gašićem na ručku u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, prisustvovao je danas u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“ Danu visokih zvanica na opitnoj združenoj taktičkoj vežbi s bojevim gađanjem „Vatreni udar 2024“ i tom prilikom je ocenio da je snažna vojska garant mira za Srbiju.

Miloš Vučević sa Aleksandrom Vučićem i Bratislavom Gašićem na ručku u Vojnom kompleksu "Pasuljanske livade"

Foto: Instagram/milosvucevic / Drustvene mreze

Miloš Vučević sa Aleksandrom Vučićem i Bratislavom Gašićem na ručku u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“

Nakon što je čestitao pripadnicima Vojske Srbije učestvovanje u vežbama, Vučević je podelio fotografije sa ručka kom su prisustvovali predsednik Aleksandar Vučić i ministar odbrane Bratislav Gašić.

Blic preporučuje

– Najbolji vojnički pasulj u Vojnom kompleksu ‘Pasuljanske livade’ – napisao je Vučević uz fotografije.

„Ponos je posmatrati Vojsku Srbije“

– Čestitam pripadnicima Vojske Srbije koji su učestvovali u ovoj vežbi, a to su jedinice Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, snage za specijalna dejstva i protivelektronsku borbu, kao i stručnjaci iz Vojnotehničkog instituta. Bilo je na ponos posmatrati oko 1500 pripadnika Vojske Srbije i više od 300 borbenih sredstava – napisao je Vučević na svom Instagram nalogu nakon vežbe na Pasuljanskim livadama.

Najavio je da će država nastaviti sa ulaganjem u opremanje Vojske Srbije najmodernijim naoružanjem i opremom, kao sa daljim ulaganjem u proizvodnju srpske namenske industrije i obučenost pripadnika srpskih oružanih snaga.

– Imaćemo još mnogo najmodernijeg oružja, poput onih čija smo dejstva danas videli, ‘Komarca 2’, ‘SM-1’, kao i izbacivanje mina ‘BD-2’, ali i donošenje municije besposadnog ‘Malog Miloša – naveo je Vučević.



Izvor

You may also like