Home Politika Austrijski kancelar poželeo sreću predsedniku Vučiću uoči fudbalske utakmice (FOTO)

Austrijski kancelar poželeo sreću predsedniku Vučiću uoči fudbalske utakmice (FOTO)

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić i austrijski kancelar Karl Nehamer poželeli su sreću fudbalskim reprezentacijama Srbije i Austrije pred večerašnju prijateljsku utakmicu – stoji u objavi na nalogu predsednika Srbije.

СРЕЋНО, СВЕ НАЈБОЉЕ: Аустријски канцелар пожелео срећу председнику Вучићу уочи фудбалске утакмице (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

– Dragi Aleksandre, drago mi je što te ponovo vidim. Ovo je peti put da naša dva  tima igraju jedan protiv drugog. Za nas je veoma značajno to što smo u mogućnosti da budemo deo Evropskog prvenstva. Austrija je zaista ushićena, a kao što znaš, jedan od naših najboljih igrača, Marko Arnautović, ima srpske korene, pa smo sada posebno motivisani – poručio je Nehamer.

– Što se tiče našeg tima, mogu da kažem da smo ponosni na naše momke i da očekujemo dobre rezultate na EURO 2024. Ali pre toga, večeras nam predstoji odlična fudbalska utakmica. Nadam se da će oba tima imati koristi od ove utakmice i verujem da će biti značajna i za Austriju i Srbiju – rekao je Vučić.

– I ja isto. Timovima želim sve najblje i mnogo uspeha. Neka bolji tim pobedi, ali znaj da ishod utakmice ne može da poljulja prijateljstvo između naša dva naroda. Ja bih sada nešto rekao na srpskom: Srećno prijatelji moji! Srećno, sve najbolje! – poručio je Nehamer.

– Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i zauvek ostati prijatelji. Želim važim momcima sve najblje na EURO 2024. – poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like