Home Politika Dan nezavisnosti SAD u Prištini: Vjosa Osmani pleše na kiši sa porodicom i ambasadorom Hovenijerom

Dan nezavisnosti SAD u Prištini: Vjosa Osmani pleše na kiši sa porodicom i ambasadorom Hovenijerom

by euronet063


Vesti

Politika

Dan nezavisnosti SAD u Prištini: Vjosa Osmani pleše na kiši sa porodicom i ambasadorom Hovenijerom

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer priredio je sinoć prijem povodom obeležavanja 4. jula, Dana nezavisnosti. Svečanosti je prisustvovala kosovska predsednica Vljosa Osmani, koja se na na kraju prijema priključila Hovenijeru i osoblju ambasade i zaplesala na kiši sa svojom porodicom uz pesmu Majli Sajrus „Party in the USA“.

.

Foto: USAmbKosovo / Twitter

.

Osmani je tokom obraćanja poručila da je Dan nezavisnosti SAD praznik i za Kosovo i njegove građane, ali i odlučila se na neobičan gest. Priključila osoblju ambasade i sa članovima porodice otplesala je koreografiju na pljusku.

Blic preporučuje


KURTI NIJE DOBIO REČ Ambasada SAD u Prištini obeležila Dan nezavisnosti: Prisutnima se obratili Osmani i Hovenijer

– Plešemo na kiši, slavimo Dan nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država – napisala je Osmani.

Osmani se na tome zahvalio Hovenijer, koji je u svom obraćanju čestitao praznik, uz poruku da SAD nastavljaju sa podrškom Kosovu.

– Danas slavimo 248. godišnjicu Sjedinjenih Država kao demokratske i slobodne države, ceneći principe života, slobode i sreće, principe koji su inspirisali mnoge druge zemlje, uključujući Kosovo. Ponosni smo na našu podršku narodu Kosova, četvrt veka, pomažući da se izgradi suverena, nezavisna i multietnička zemlja – rekao je Hovenijer.Izvor

You may also like