Home Politika Država da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice

Država da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice

by euronet063


ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋ СЕ ХРАБРО СУПРОТСТАВИО МАФИЈАШКОМ КАРТЕЛУ Јованов: Држава да истражи све пипке ове криминалне хоботнице

Foto: Printskrin/Jutjub/SNS

– Još jednom se dokazalo da se predsednik Vučić hrabro i prkosno, suprotstavio najopasnijem i najbrutalnijem mafijaškom kartelu koji je ikada postojao u našoj zemlji.

Takođe se pokazalo da su sve ono što su u međusobnim razgovorima govorili mafijaški šefovi, u delo sprovodili neki opozicioni političari u Srbiji.

Naime, šefovi kriminalnog kartela su govorili o medijskoj, sudskoj i političkoj odbrani uhapšenih Belivuka i Miljkovića, a ovo poslednje su, u više navrata, u Narodnoj skupštini, poslanici opozicije sprovodili u delo.

Pored toga, u svakoj prilici su potcenjivali stepen ugroženosti predsednika Vučića i članova njegove porodice, ali i vršili njihovu kriminalizaciju, kako bi svaki eventualni napad na njih bio unapred opravdan.

Zato je obaveza države da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna, bez obzira da li se ti pipci nalaze u medijima, političkim partijama, ili pravosuđa – poručio je Jovanov. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like