Home Politika Formirali smo većinu od 34 odbornika

Formirali smo većinu od 34 odbornika

by euronet063


PREDSEDNIK opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić – Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

СНС ВРАЧАР: Формирали смо већину од 34 одборника

Foto: SNS

-Na opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista što se nije dogodilo nigde u Srbiji. Sa predstavnicima većine tih izbornih lista mi kao stranka imamo od ranije dobre odnose i čvrst dogovor da ako dobiju odbornike u Skupšini opštine Vračar nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara. Tako da lista Aleksandar Vučić – Vračar sutra ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čini 34 od 63 odbornika koliko ima opštinska skupština, izjavio je Đorđević.

Đorđević se zahvalio gradjankama i gradjanima Vračara na podršci i obećao da će novo opštinsko rukovodstvo predstavljati sve stanovnike Vračara bez obzira za koga su glasali na ovim izborima.

-Naredne četiri godine sprovodićemo projekte koji će život gradjanki i gradjana Vračara učiniti boljim. U tome ćemo imati podršku grada Beograda i Vlade Republike Srbije, rekao je Đorđević.

BONUS VIDEO – RUSKI BOMBARDER: Let SU-25 u borbenim misijama iznad zone sukoba u Ukrajini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like