Home Zabava „GAĐAO ME JE STOLICOM I PIKSLOM“ Nakon Ere Ojdanića i njegova snaja se oglasila povodom incidenta

„GAĐAO ME JE STOLICOM I PIKSLOM“ Nakon Ere Ojdanića i njegova snaja se oglasila povodom incidenta

by euronet063


Zabava

Vesti

„GAĐAO ME JE STOLICOM I PIKSLOM“ Nakon Ere Ojdanića i njegova snaja se oglasila povodom incidenta

Proteklog vikenda došlo je do sukoba između sina Ere Ojdanića, Dragutina, i njegove supruge Jelene, a nakon pevača u javnosti se oglasila i njegova snaja.

Era Ojdanić

Foto: RAS Srbija

Era Ojdanić


Jelena i Dragutin već godinama ne žive zajedno, a incident je nastao kada ga je ona zatekla u kući sa drugom devojkom. Era Ojdanić potvrdio je da je do incidenta došlo, ali kaže da njegov sin nije izvršio nasilje nad Jelenom kako ona tvrdi, a šta je sve ispričao pročitajte OVDE.

S druge strane, prema tvrdnjama Erine snaje Jelene, Dragutin je i ranije bio nasilan prema njoj.


Foto: RAS Srbija

– Nasilja je bilo i ranije. To nisam prijavljivala jer sam želela da održim zajednicu. Gađao me je stolicom, pikslom. Dovodio je druge žene i kad je dete bilo tu. Sve sam to prijavila Centru za socijalni rad, ali oni ignorišu moj iskaz i na njegovoj su strani. Tolike godine smo proveli zajedno, a on nikad nije hteo da se oženi mnome da ne bih stekla pravo na imovinu. Naš brak je bio jako loš. Dragutin se promenio poslednjih meseci, kada je podneo zahtev za starateljstvo – tvrdi ona.

Kako je ispričala, proteklog vikenda sve je počelo kada je ona pokušala telefonom da snimi supruga i nepoznatu devojku, nakon čega su oni počeli da je vređaju, a zatim ju je Dragutin udario.

– Dragutin me je udario na kapiji i telefon mi je ispao iz ruke. Odgurnuo me je, pala sam na pod i udarila rukom o zid. Odmah sam pozvala policiju, a nakon toga sam završila u Urgentnom. Za sve što pričam imam i dokaze – tvrdi Erina snajka. Kako izgleda Ojdanićev porodični dom pogledajte OVDE.Izvor

You may also like