Home Politika Ivica Dačić: Ako ja imam kofer, šta ima Dragan Đilas

Ivica Dačić: Ako ja imam kofer, šta ima Dragan Đilas

by euronet063


Vesti

Politika

Ivica Dačić: Ako ja imam kofer, šta ima Dragan Đilas

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od kada postoji SPS govori se da samo što nije propala, a da oni 16. i 17. jula obeležavaju 34 godine postojanja.

.

Foto: screenshot

.

– Kad je reč o privesku, pričali su da sam privezak Demokratske stranke, evo, non-stop sam bio privezak, od kad postojimo govore, samo što nismo propali, 34 godine obeležava stranka, 16. i 17. jula je 34 godine – rekao je Dačić za TV Pink.

Blic preporučuje


ĐILAS I DAČIĆ U ŽESTOKOM KLINČU Lider SSP prozvao SPS da je postao „naprednjački privezak“, Dačić poručuje: „Mi smo na Đilase stavili tačku“

Kako je rekao, ako predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pominje „kofer“ govoreći o njemu (Dačiću), „šta je onda kod njega (Đilasa) u pitanju“?

– On priča o Miši Banani, a iz njegove najbliže rodbine su bili saradnici Darka Šarića, koji su hapšeni. Ne njega, nego njegove žene – rekao je Dačić.

Dragan Đilas

Foto: Vesna Lalić / Ringier

Dragan Đilas

Istakao je da osuđuje pretnje i da je i za opoziciju bolje da osudi napade na porodicu političara i da smatra da ni Đilasova deca ne smeju da budu napadana.

– Je ‘l u redu da ja kažem – e sve ću sad ja vas da nabijem u šaht. Evo može mi se, ja sam ministar policije. Je l’ to u redu da tako kažem, da ću da vas prskam uranijumom – rekao je Dačić.

On je dodao da Đilasu želi da još dugo ostane lider opozicije, jer „dok ova vlast ima takvu opoziciju ne mora da brine za svoju budućnost“.

(Fonet)Izvor

You may also like