Home Politika Izbori Niš: Dragan Milić kaže da će prvi potez nove vlasti u Medijani biti racionalizacija

Izbori Niš: Dragan Milić kaže da će prvi potez nove vlasti u Medijani biti racionalizacija

by euronet063


Vesti

Politika

Izbori Niš: Dragan Milić kaže da će prvi potez nove vlasti u Medijani biti racionalizacija

Dr Dragan Milić, nosilac istoimene liste grupe građana, rekao je da će prvi potez nove vlasti u niškoj opštini Medijana biti racionalizacija i „ukidanje radnih mesta koja su služila samo za zapošljavanje partijskih kadrova“. Milić je dodao da, ako dođe do ponavljanja gradskih izbora u Nišu na dva biračka mesta, očekuje da „SNS prizna poraz ako izgubi“.

.

Foto: Dimitrije Nikolić / Tanjug

.

Milić je izjavio da će novu vlast u Medijani činiti četiri opozicione liste koje su zajedno osvojile više od 62 odsto glasova i da će oni prvo sprovesti racionalizaciju, smanjiti veliki broj funkcionerskih mesta, a novac od uštede usmeriti ka najugroženijoj populaciji.

Blic preporučuje

„Ako SNS ima većinu u gradu mi ćemo čestitati“

Kada je reč o vlasti u celom gradu Nišu, Milić je rekao da ne strahuje od poraza na eventualnim ponovljenim gradskim izborima na dva biračka mesta jer je, kako kaže, opozicija pobedila sa 3.332 glasa više.

Ja čestitam SNS-u na dobrom rezultatu u Medijani, osvojili su više od 37 posto, velika grupa građana je glasala za njih, a četiri opozicione liste imaju 62 posto i mi očekujemo da na isti način građani potvrde volju i na ponovljenom glasanju u gradu u narednih nekoliko nedelja. Na mestima 10 i 18 dokazano je falsifikovanje i teško kršenje procedure i na ta dva mesta izbori treba da se ponove, narod će reći svoje, kakvi god bili rezultati. Ako SNS ima većinu mi ćemo čestiti i očekujemo to i od njih – rekao je Milić.

(Danas)Izvor

You may also like