Home Zabava NABACIO VIŠAK KILOGRAMA Pobedio je u rijalitiju, pravio skandale, a onda je napustio Srbiju i skroz se promenio

NABACIO VIŠAK KILOGRAMA Pobedio je u rijalitiju, pravio skandale, a onda je napustio Srbiju i skroz se promenio

by euronet063


Zabava

Vesti

NABACIO VIŠAK KILOGRAMA Pobedio je u rijalitiju, pravio skandale, a onda je napustio Srbiju i skroz se promenio

Nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić poslednjih godina potpuno se povukao iz javnog života. Nekada uspešni sportista je nakon završetka fudbalske karijere popularnost potražio u rijaliti programima, sve dok se i toga nije zasitio.

Saša Ćurčić

Foto: Masanori Josida / RAS Srbija

Saša Ćurčić


Foto: screenshot

Saša Ćurčić, poznat i po nadimku Đani, 2007. godine nakon nekoliko godina pauze vratio se u žižu medijskog interesovanja učešćem u „VIP Velikom bratu“.


Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija

Tokom devedesetih godina bio je poznat po brojnim skandalima i burnom životu koji je vodio, a u rijalitiju je o tome otvoreno govorio i priznao da želi da okrene novi list u životu.

VIDEO: Najveći skandali poznatih

U pomenutoj prvoj sezoni „VIP Velikog brata“ je odneo pobedu, a zatim je 2010. godine učestvovao i u rijalitiju „Parovi“. Saša je zatim odlučio da se ponovo povuče iz javnosti i odselio se u London.


Foto: Dalibor Danilović / RAS Srbija

U međuvremenu se i njegov fizički izgled promenio, pa je primetno da je „nabacio“ višak kilograma.


Foto: Screenshot, Twitter / screenshot


Foto: Screenshot, Twitter / screenshot

Saša Ćurčić Đani danas ima 46 godina, a čime se sada bavi u Londonu i od čega živi, kao i još njegovih fotografija, pogledajte OVDE.Izvor

You may also like