Home Zabava NATAŠA I DAČA NA METAR JEDNO OD DRUGOG Pravili se da se ne vide, a nakon ove situacije i postupka svi se začudili (VIDEO)

NATAŠA I DAČA NA METAR JEDNO OD DRUGOG Pravili se da se ne vide, a nakon ove situacije i postupka svi se začudili (VIDEO)

by euronet063


Zabava

Vesti

NATAŠA I DAČA NA METAR JEDNO OD DRUGOG Pravili se da se ne vide, a nakon ove situacije i postupka svi se začudili (VIDEO)

Vaterpolista je u prestonički restoran došao sa suprugom Majom Ognjenović, ali nije prilazio pevačici, koja je uživala samo nekoliko separea od njega. Bekvalčeva se ponašala kao da ga ne vidi.

Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović, Maja Ognjenović

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović, Maja Ognjenović

Da su tačne priče kako pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović komuniciraju samo kada je reč o njihovoj ćerki Hani, potvrdili su bivši supružnici svojim ponašanjem. Naime, na otvaranju letnje sezone jednog prestoničkog restorana prvo se pojavila Nata, za kojom su se svi okretali, a ubrzo zatim i Danilo sa suprugom Majom.


Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Iako su svi očekivali da će se javiti jedno drugom, to se nije dogodilo.

– Svima je odavno jasno da njih dvoje nemaju nikakav odnos i da komuniciraju samo zbog ćerke Hane, ali niko nije očekivao da će se iskulirati. Nataša je bila lepo raspoložena, smejala se i pričala sa prijateljima, dok su Danilo i Maja seli nekoliko separea od nje. Nije bilo šanse da je ne vidi, kao ni ona njega, ali se jedno drugom nisu javili. Sve oči su bile uprte u njih dvoje, ali do susreta i pozdrava nije došlo – kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Pročitajte još

Nataša Bekvalac se odlučila na VELIKU PROMENU, rezultat ODUŠEVIO SVE

Kako saznajemo, iako su videli jedno drugo, ignorisali su se:

– Nataša je uživala u društvu Lukasa, koji je bio na istom mestu i sve vreme ju je grilio. Bila je dobro raspoložena, dok su se Dača i Maja fokusirali na prijatelje s kojima su sedeli za stolom. Svi su očekivali da će Danilo, koji je došao kasnije, da priđe i pozdravi se kao pravi džentlmen, ali se to nije dogodilo. Nataša je čak u jednom trenutku i zapevala na bini, pa je isključena mogućnost da je Dača zaista nije primetio.

Nataša Bekvalac

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Nataša Bekvalac

Nata: Već godinu dana nemam udvarače

Nataša Bekvalac već dugo ne komentariše odnos sa bivšim muževima, a za „Blic” tvrdi da joj muškarci ne prilaze iako, po mišljenju mnogih, nikad bolje nije izgledala.

– Ne znam da li nešto nije u redu, jer mi muškarci ne prilaze uopšte već godinu dana. Volela bih da znam u čemu je problem, moraću da se raspitam kod profesionalaca koji se bave tim problemom – kaže Nataša, i ističe da joj takva situacija ne predstavlja problem.

– Ne bih volela da se to promeni. Boli me uvo za to.

Kako su joj pojedini u hodu dobacili da je savršena, pevačica se osvrnula na prethodno pitanje:

– Možda je to problem, možda sam suviše savršena.

Pročitajte još

Nataša Bekvalac pokazala kako se SNALAZI U KUHINJI, dok će prizor iz njenog doma u Novom Sadu ODUŠEVITI SVE

Kako smo je sreli u noćnom provodu, Bekvalčeva nam je otkrila da u takvim situacijama o njenim ćerkama brinu dadilje i bake.

– Kad noću izađem u provod ili da radim, moji anđeli spokojno spavaju i pod budnim okom su njihove dadilje i moje majke, tako da nema potrebe da zivkam i raspitujem se šta rade. Od ponedeljka ležem kao kokoška, tako se i budim. Petak i subota su rezervisani za moje nastupe, a nedelju koristim da izbalansiram kako bih u ponedeljak opet ustala u pola sedam da ih spremam i odvozim gde treba – kaže Nataša, koja ne krije da bi volela da bude deo “Pinkovih zvezdica” i naredne sezone.

– Nisam tužna što se takmičenje završava jer normalno je da nešto počne i završi se. Divno je učestvovati u jednoj etapi života mladih bića. Nadam se da ću biti i u narednoj sezoni “Pinkovih zvezdica”.Izvor

You may also like