Home Politika Nebojša Zelenović potkačio sve raspuštene odbore „Zajedno“ nakon što su postali deo PSG

Nebojša Zelenović potkačio sve raspuštene odbore „Zajedno“ nakon što su postali deo PSG

by euronet063


Vesti

Politika

Nebojša Zelenović potkačio sve raspuštene odbore „Zajedno“ nakon što su postali deo PSG

Udruženje „Zajedno za Novi Sad“, kao i svi njegovi članovi, od danas su zvanično deo Pokreta slobodnih građana (PSG), saopšteno je na konferenciji za medije PSG-a u Novom Sadu. Nebojša Zelenović, kopredsednik „Zajedno“ potkačio je bivše stranačke kolege zbog tog poteza.

nebojša zelenović

Foto: Aleksandar Dimitrijević / Ringier

nebojša zelenović

Nekadašnji kopredsednik novosadskog odbora “Zajedno”, a sada novi član PSG-a, Radivoje Jovović, rekao je da se priključivanje odnosi ne samo na novosadski odbor, već na sve raspuštene odbore.

Blic preporučuje

– Ovo nije vest samo za Novi Sad, već za Vojvodinu. Ne treba izborni ciklus da služi rasparčavanju – već ujedinjavanju – rekao je Jovović.

„PSG nakon ovih izbora mora izaći jači“

Prema rečima narodne poslanice i potpredsednice PSG-a Ane Oreg, loši rezultati na izborima bili su podsticaj za koheziju sa udruženjem sa kojim su do sada, kako kaže, svakako delili vrednosti.

PSG nakon ovih izbora mora izaći jači, da pokažemo snagu udruživanja i da nudimo rešenja. Vidimo Novi Sad kao mesto koje treba da pruža perspektivu mladima, da bude grad sporta, želimo dijagnostičke centre u Novom Sadu i da zajedno nastavljamo borbu protiv fašizma – rekla je Oreg.

Zelenović: Srećno i sa tzv. malim pobedama

Potez bivših članova „Zajedno“ nije mogao da ostane bez komentara lidera te stranke Nebojše Zelenovića.

Više bih voleo da sam vam čestitao pobedu na „izborima“… Srećno i sa ovakvim tzv. malim pobedama – napisao je Zelenović na svom X profilu.

Krajem aprila centralna stranka “Zajedno” raspustila je sve odbore ove stranke koje su odlučile da izađu na lokalne izbore – uprkos odluci centrale da bojkotuje.

(N1)Izvor

You may also like