Home Politika Očekujem da nadležni organi reaguju

Očekujem da nadležni organi reaguju

by euronet063


POTPREDSENICA Glavnog odbora SNS Irena Vujović izjavila je danas da je zgrožena morbidnom izjavom opozicionog političara Srđana Škora, kojom indirektno poziva na ubistvo sina predsednika Republike Aleksandra Vučića.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ЗГРОЖЕНА МОРБИДНОМ ИЗЈАВОМ ШКОРА: Oчекујем да надлежни органи реагују

Foto: Novosti

U fokusu stravičnih poziva na „tuširanje uranijumom“,  prinudni rad, a zatim i ukidanje obezbeđenja Danilu Vučiću, svakako je lična frustracija marginalnog pojedinca, željnog pažnje, koji je za šaku dolara spreman da izrekne najgore laži i osude. Građani vide ostrašćeno zlo koje iz njega kulja, što zapravo govori o njegovom, mržnjom pomućenom stanju svesti, kao i onih koji su mu dali prostor u medijima.

Danilo Vučić, samo zato što je sin čoveka koji je reformisao Srbiju i posvetio život daljem napretku zemlje za dobrobit svih, konstantno je na udaru onih kojima jaka Srbija smeta. Dehumanizacija i pozivi na mučenje porodice predsednika, nisu tekovina modernog demokratskog društva za koje smo se zajedno sa građanima izborili. Samo su potvrda činjenice da mnogi opozicioni političari imaju totalitarnu svest koja ne priliči današnjem vremenu. Vremena u kojima su se politički neistomišljenici slali na prinudne radove daleko su iza nas i neće se vratiti ma koliko to neki želeli.

Očekujem da nadležni organi reaguju i da se jednom stane na put skoro svakodnevnim pretnjama porodici Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like