Home Politika Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa „Olujom“! (VIDEO)

Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa „Olujom“! (VIDEO)

by euronet063


U LOZNICI se sinoć održao protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta „Jadar“ u režiji opozicije i lažnih ekologa. Ovaj skup organizovale su osobe koje optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa zločinačkom akcijom „Oluja“.

КО СУ ЛАЖНИ ЕКОЛОЗИ ПОД КОМАНДОМ САВА МАНОЈЛОВИЋА: Оптужују Србе да су геноцидан народ и спрдају се са Олујом! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, glavna lica pored Save Manojlovića na održanom skupu bili su i Mila Pajić poznata po tome da se zalagala za usvajanje rezolucije u UN o izmišeljnom genocidu u Srebrenici. 

Ona je poznata i po provokativnoj objavi na Instagramu koja je nastala u Zagrebu, a na kojoj se vidi kako puši cigaretu dok ispod piše „ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju“. Ovaj post je objavljen baš na dan zločinačke akcije „Oluja“.

Tu je i Adi Selman, aktivista pokreta „Karton revolucija“. On je poznat po tome da je organizovao šetnju za Srebrenicu u Tuzli i da je, takođe, optužio Srbe za genocid.

Ne tako davno, 2019. godine, gospodin Adi Selman, organizovao je šetnju u Tuzli koja je, prema njegovim rečima, obeležila godišnjicu genocida u Srebrenici. „Tradicionalnom mirnom šetnjom Tuzlaci žele odati počast žrtvama dešavanja koji su se dogodili u julu u Srebrenici. Srebrenica je možda i najcrnja rana cijelog rata u BiH, ali ona simbolizuje i sva stradanja koja su se dogodila. Tuzla kao antifašistički grad uvijek je bila spremna ukazivati na sve negativne pojave, ali i da se sjeća svih dešavanja koja nisu dobra kako nam se ona ne bi mogla ponoviti“, rekao je tada Adi Selman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like