Home Politika Policija upala u objekat za koji Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu Mila Đukanovića

Policija upala u objekat za koji Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu Mila Đukanovića

by euronet063


Vesti

Politika

Policija upala u objekat za koji Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu Mila Đukanovića

Pripadnici SPO-a pretresaju objekat za koji je svojevremeno Duško Knežević tvrdio da se gradi za nekadašnjeg predsednika države Mila Đukanovića. Reporter „Vijesti“ na licu mesta zatekao je zatvorenu kapiju, zbog čega je onemogućen prilaz ulici i parkingu na toj opštinskoj zemlji.

Crnogorska policija

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Crnogorska policija

Pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda pretresaju tzv. „Ničiju kuću“ u elitnom podgoričkom naselju Gorica.

To je Vijestima potvrdio pravni zastupnik vlasnika te nekretnine, Vlada Ivanovića, advokat Zoran Piperović.

– Policija pretresa objekat koji je u vlasništvu Vlada Ivanovića. Sudija Goran Šćepanović je izdao naredbu za pretres, nisam je video, videću za sat i saznati koja krivična dela su u pitanju. Pretresu prisustvuje mlađi kolega Marko Milošević – kazao je on.

Piperović je istakao da taj objekat nije završen, niti useljen, da misli da u njemu sem instalacija nema ništa, te da ne zna šta pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja tamo mogu tražiti.

„Kuća nije završena i zbog toga nije ni uknjižena. Nije ni useljena. U njoj nema nameštaja, samo instalacije. Obezbeđuju je noćni čuvari. Kada se završi biće uknjižena. Mislim da je Ivanović tu kuću radio za tržište“, rekao je on.

Reporter Vijesti na licu mesta zatekao je zatvorenu kapiju, zbog čega je onemogućen prilaz ulici i parkingu na toj opštinskoj zemlji.

Oko deset policajaca pretresa garažu objekta.

Ta kuća dospela je u žižu javnosti nakon što je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević 2019. godine izjavio da se gradi za tadašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ali da se samo vodi na njegovog prijatelja Ivanovića.

(Vijesti)Izvor

You may also like