Home Politika Premijer otkrio šta je bila tema

Premijer otkrio šta je bila tema

by euronet063


PREDSEDNIK Vlade Miloš Vučević saopštio je danas da je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsedavao sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast BDP-a.

ВУЧЕВИЋ ПРЕДСЕДАВАО СЕДНИЦИ САВЕТА ЗА БДП, ПРИСУСТВОВАО И ВУЧИЋ: Премијер открио шта је била тема

Foto: Instagram/Miloš Vučević

– Tema ove sednice Saveta bila je razmatranje predloženih mera za unapređenje rasta BDP-a. Ulaganje u infrastrukturu u cilju stvaranja povoljnih uslova za unapređenje privrednog ambijenta, privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, zajednički su ciljevi Saveta za BDP – napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Predsednik Vučić je juče rekao da je Srbija najbrže rastuća ekonomija u Evropi sa 4,7 odsto rasta BDP-a u prvom kvartalu, ali da je za nas važno da na kraju godine budemo u prve tri ili četiri zemlje po rastu BDP-a i da će zato danas prisustvovati sednici Vlade Srbije na kojoj će se razgovarati o rastu BDP-a.

– Sutra imamo sednicu za BDP kojoj ću i ja lično da prisustvujem. Hoću da obavestim ministre koliko je važno da to rade i da ćemo oceniti njihove rezultate, a ne to koliko će PR službi da imaju i lepih slika objavljenih – rekao je juče Vučić za TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like