Home Politika „Pripala mi je velika čast i privilegija“ (FOTO)

„Pripala mi je velika čast i privilegija“ (FOTO)

by euronet063


MINISTAR finansija Siniša Mali dobio je Vidovdansku nagradu Grada Kruševca, a tim povodom se oglasio i na društvenoj mreži Instagram.

МАЛИ ДОБИО ВИДОВДАНСКУ НАГРАДУ ГРАДА КРУШЕВЦА: Припала ми је велика част и привилегија (ФОТО)

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

– Pripala mi je velika čast i privilegija da budem ovogodišnji dobitnik Vidovdanske nagrade, najvišeg priznanja Grada Kruševca. Zahvalan sam na ovom važnom priznanju i drago mi je što su prepoznate aktivnosti koje sprovodimo u borbi za još bolju i lepšu Srbiju, kao što su mere namenjene unapređenju privrednog ambijenta i reforme zahvaljujući kojima naša zemlja konstantno napreduje.

Republika Srbija je danas zemlja koja ima jaku i stabilnu ekonomiju, koja je zabeležila najvišu stopu privrednog rasta u Evropi u prvom kvartalu ove godine, koja je lider u privlačenju stranih direktnih investicija.

Zaposlenost nam je na rekordno visokom nivou, nezaposlenost na rekordno niskom, a prosečne plate, penzije i minimalna zarada rastu iz godine u godinu.

Nastavićemo da radimo na daljem razvoju Republike Srbije i svih njenih gradova i opština, te nastavljamo da poboljšavamo kvalitet života građana Srbije. To je naša obaveza i odgovornost, a priznanja, kao što je Vidovdanska nagrada, su samo dodatni „vetar u leđa“ da radimo još više za bolju i lepšu Srbiju – napisao je Mali.

BONUS VIDEO: PUKLA ISTINA NA N1: Na protest protiv litijuma došla sam da kažem vlasti “Iš iz Niš!”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like