Home Politika Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu” (VIDEO)

Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu” (VIDEO)

by euronet063


KANDIDAT za gradonačelnika Beograda pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom „Biram borbu“ koju čini šest stranaka iz nekadašnje „Srbije protiv nasilja“ – Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak – Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije – a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

СВИ СУ ИСТИ Глас за Манојловића је глас за то да су Срби геноцидни: Саво потврдио коалицију са листом “Бирам борбу” (ВИДЕО)

FOTO TANJUG/ KRENI PROMENI/ LILIT ANDRIĆ

Na pitanje voditeljke emisije na televiziji N1 kakvi su odnosi između njega i ostatka opozicije koja učestvuje na beogradskim izborima – Zeleno-levi front, Miki Aleksić – Manojlović ističe da su između njih korektni odnosi i dodaje da su u Vrnjačkoj banji izašli jedinstveno sa celom opozicijom. 

– Apsolutno postoje korektni odnosi i da nijedna ružna reč rečena protiv bilo koga . U Vrnjačkoj Banji smo izašli jedinstveno sa celom opozicijom – rekao je Mankojlović.

Prilikom drugog gostovanja, Savo je podvukao da „sve opozicione liste treba da osvoje većinu i nakon toga da formiraju vladu“. 

To je, s druge strane, potvrdio Pavle Grbović. Na pitanje voditeljke na televiziji N1 kakav je odnos sa strankom „Kreni-promeni“ i da li ih vidi kao partnere, Grbović daje potvrdan odgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like