Home Politika Snaga srpskog jedinstva uvek će biti najsnažniji bedem (FOTO)

Snaga srpskog jedinstva uvek će biti najsnažniji bedem (FOTO)

by euronet063


DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas, uoči Prvog svesrpskog sabora koji se održava u subotu 8. juna u Beogradu, sa političkim i institucionalnim predstavnicima srpskog naroda sa Kosova i Metohije, a sastanku je prisustvovao i šef srpske diplomatije i nekadašnji direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

ПОРУКА СРБА СА КиМ УОЧИ СВЕСРПСКОГ САБОРА: Снага српског јединства увек ће бити најснажнији бедем (ФОТО)

Foto: Kancelarija za KiM

Petković i Đurić su sa Srbima sa Kosova i Metohije razgovarali pre svega o političko-bezbednosnoj situaciji u pokrajini u svetlu svakodnevnih, jednostranih i nasilnih poteza koje Aljbin Kurti sprovodi pred očima međunarodne zajednice. 

Foto: Kancelarija za KiM

Predstavnici srpskog naroda sa Kosova i Metohije izvestili su direktora Petkovića i ministra Đurića o svim izazovima i problemima sa kojima se suočava naš narod u pokrajini, ali i nepokolebljivoj rešenosti Srba da ostanu i opstanu na svojim vekovnim ognjištima. 

Foto: Kancelarija za KiM

– Snaga srpskog jedinstva oduvek je bila i biće najsnažniji bedem i najglasniji odgovor svima onima koji misle da mogu da ugase iskru srpskog postojanja i srpsko ime i prezime na prostoru Kosova i Metohije, ali i svuda gde srpski narod živi. Naš najznačajniji zadatak danas jeste da sačuvamo srpski narod na Kosovu i Metohiji i u tome imamo snažnu podršku i zalaganje naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića – zajednički je zaključak nakon sastanka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like