Home Politika TADA MOŽEMO DA POSTIGNEMO SVE: Vučićeva poruka pred izbore

TADA MOŽEMO DA POSTIGNEMO SVE: Vučićeva poruka pred izbore

by euronet063


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u specijalnoj emisiji na TV Pinku u četvrtak, gde je između ostalog govorio o godinama koje su pred nama, te o tome koliko je važno da ostanemo ujedinjeni.

ТАДА МОЖЕМО ДА ПОСТИГНЕМО СВЕ: Вучићева порука пред изборе - Важно је да останемо уједињени, тада смо и храбрији и снажнији

Foto: Printscreen/TV Pink

– Ja uvek sagledavam probleme u budućnosti i gledam kako da ih rešavamo i kako da iz njih izađemo – rekao je Vučić i zahvalio se svim ljudima u Srbiji. 

– Zbog toga što smo svi zajedno bili ujedinjeni prethodnih nedelja kada su pokušali da nam stave žig sramote na čelo našeg naroda i što smo pokazali – kada smo ujedinjeni možemo da se izborimo i protiv najvećih problema i najjačih sila. To niko ne može da spreči. Tada smo i hrabriji, i snažniji, tada možemo da postignemo sve. Zato nam je važno, ne da ostanemo sukobljeni sa jednim delom sveta, naprotiv. Pokazali smo zube, pozali smo kako se brani naša otadžbina, kako se brani naša trobojka, na najlepši mogući način, da je svaki građanin naše zemlje bez obzira na naciju ponosan na to kako smo čuvali našu zemlju – rekao je predsednik. 

Dodaje da će pred nama biti mnogo teških trenutaka u mesecima koji su pred nama. 

Ističe da postoji jedva još nekoliko ljudi u svetu koji su u kontaktima sa svetskim liderima i sa jedne i sa druge strane zavese. 

– Ponosam sam što mogu da razgovaram i sa jednima i sa drugima. Upravo zato vam kažem – znam da prestoji svetu teško vreme i biće veliko breme i na nama i na našim plećima. 

Napominje da je zato važno da budemo što je moguće više ujedinjeni i zajedno u rešavanju stvari.

– Zamislite neku nestabilnost u Srbiji uz sve ono što može da se dogodi – dodao je predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like