Home Politika To je pokazatelj da je Vučić ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu

To je pokazatelj da je Vučić ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu

by euronet063


ČLAN Predsedništva SNS, Nemanja Starović, oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СТАРОВИЋ О ПРЕПИСЦИ ЗВИЦЕРА СА МИЛОВИЋЕМ: То је показатељ да је Вучић остао најодлучнији борац против организованог криминала на Балкану

Nemanja Starović, Foto Tanjug

– Segmenti prepiske između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koji su danas objavljeni u podgoričkim medijima, služe kao još jedna potvrda za to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu, zbog čega mafijaški klanovi kontinuirano rade na njegovoj političkoj, medijskoj, ali i fizičkoj likvidaciji.

Objavljena prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice. Te pretnje dobijaju na ozbiljnosti i značaju kada se u obzir uzmu razvijene mreže mafijaških klanova sa policijskim službama, medijima i određenim elementima u pravosuđu država regiona.

Uprkos svemu tome, Srbija će ostati odlučna u borbi protiv organizovanog kriminala koji se decenijama razvijao širom regiona i nikada neće biti sigurna kuća za ubice i trgovce smrću. Poznajući predsednika Vučića, uveren sam u to da će pretnje koje se svakoga dana umnožavaju samo dodatno učvrstiti njegovu odlučnost u neodustajnoj borbi da Srbiju učini bezbednom za sve građane, a veoma nebezbednom za vođe i pripadnike balkanskih narko-klanova – poručio je Starović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like