Home Zabava tuca milan kalinic vesti – Blic

tuca milan kalinic vesti – Blic

by euronet063


Zabava

Vesti

tuca milan kalinic vesti

Protiv glumca Milana Kalinića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog učestvovanja u tuči sa navijačem Zvezde Daliborom – Dadom Krkovićem na utakmici između Partizana i Zvezde u subotu u hali „Pionir“, saznaje “Blic”.

kosarka derbi_060419_ a dimitrijevic 26

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

kosarka derbi_060419_ a dimitrijevic 26

Kako nezvanično saznajemo, nakon što se glumac Milan Kalinić u subotu uveče pred početak najvažnije utakmice u dosadašnjem delu sezone između Partizana i Zvezde potukao sa navijačem Zvezde Daliborom – Dadom Krkovićem, policija je obavestila dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva o incidentu.

Da ne beše Šutanovca...

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Da ne beše Šutanovca…

– Policija se konsultovala sa dežurnim tužiocem koji im je rekao da podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Kakva će sudbina Kalinića zadesiti nakon što protiv njega bude podneta krivična prijava znaće se u narednom periodu.

Ono što je izvesno jeste da ukoliko dođe do postupka, za ovo krivično delo zakon predviđa kazne zatvora od šest meseci do pet godina, kao i novčanu kaznu.

Takođe, učiniocu ovog dela obavezno se izriče i mera bezbednosti zabrane prisustvovanja određenim sportskim priredbama.

Podsetimo, brutalna tuča između Kalinića i Krkovića dogodila se neposredno pred početak utakmice Partizan – Crvena zvezda. Prema informacijama iz hale gde se tuča dogodila, do sukoba je došlo u VIP loži i to sve, navodno, zbog mesta sedenja.

Pomahnitalog Kalinića da napravi još gori incident spečio je političar Dragan Šutanovac, o čemu svedoče brojne fotografije i snimci iz hale, gde se vidi kako Kalinić udara navijača.

Dan nakon incidenta Milan Kalinić se uključio u program na jednoj televiziji gde je rekao da je “upleten u sukob jer mu je prijatelj napadnut vrlo prostački”.

– Nasilja nije bilo sa moje strane, to je bio odgovor na nasilje ni iz čega. Jednog potpuno bahatog i agresivnog ponašanja ni iz čega – rekao je Kalinić.


Foto: RAS / RAS Srbija

POSLE TUČE ZAVRŠIO U KLUBU

Inače, glumac i voditelj Milan Kalinić, koji je bio jedan od glavnih aktera tuče koja se u subotu dogodila na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, nakon završetka meča sa društvom je otišao u jedan elitni beogradski restoran gde se ponašao kao da se ništa nije desilo.

Reporteri „Blica“ zatekli su ga kako uživa u društvu prijatelja sve do kasno u noć. (A.Č.)Izvor

You may also like