Home Politika Vulin se sastao sa Karanom i Kostreševićem iz RS (FOTO)

Vulin se sastao sa Karanom i Kostreševićem iz RS (FOTO)

by euronet063


POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, uoči Svesrpskog sabora sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom i direktorom policije Republike Srpske Sinišom Kostreševićem u Palati Srbija.

О ЈЕДИНСТВУ СРПСКОГ НАРОДА УОЧИ САБОРА: Вулин се састао са Караном и Кострешевићем из РС (ФОТО)

Foto: Vlada Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su tokom razgovora da Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gde god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod. 

Sagovornici su naglasili da srpski lideri Aleksandar Vučić i Milorad Dodik čuvaju i štite srpske nacionalne interese, i da se to najviše pokazalo prilikom glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, gde je čitav svet mogao da vidi snažnu borbu predsednika Vučića za opstanak i slobodu srpskog naroda. 

Foto: Vlada Srbije

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su da će svi Srbi biti zaštićeni gde god da žive.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske Karan i direktor policije Kostrešević zahvalili su se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na svemu što čini za srpski narod sa obe strane Drine, kao i na izuzetno uspešnoj saradnji u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije i direktora BIA.

BONUS VIDEO: Stravične uvrede i napad na predsednika Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like