Home Zabava Beograd je dobio najveći slot klub u regionu, mesto gde vas očekuje sreća i dobar provod

Beograd je dobio najveći slot klub u regionu, mesto gde vas očekuje sreća i dobar provod

by euronet063


Zabava

Vesti

Beograd je dobio najveći slot klub u regionu, mesto gde vas očekuje sreća i dobar provod

Beograd je dobio još jedno glamurozno mesto koje sija i odiše luksuzom, a što je najvažnije, svako ko uđe moći će da proba sreću na aparatima najnovije generacije. Ovaj Admiral klub je jedinstven u regionu, mesto gde je sve podređeno svima onima koji žele da se dobro provedu i zabave.

naslovna

Foto: Promo

naslovna

U Admiral klubu uživaće svi, jer igrače očekuju sjajni noviteti koji podižu adrenalin i donose nova uzbuđenja kojima niko ne može da odoli!

5. decembra, u Japanskoj 3 na Novom Beogradu, otvoren je novi Admiral koji se prostire na 600 kvadrata i ima više od 100 aparata što ga čini najvećim, najopremljenijim i jedinstvenim takvim mestom u regionu. Pored ekskluzivnog ambijenta i ljubaznog osoblja, svakog vikenda ugođaj će upotpuniti muzika uživo.

Da je sjajan provod zagarantovan, posetioci su već mogli da vide 5. decembra na otvaranju Admiral Atrium kluba kada je sve odisalo sjajem starih vremena sa američkih ulica u vreme prohibicije.

Slogan „Prohibition ends here, the Admiral Party starts!“ bio je potpuno opravdan te večeri!


Foto: Promo

Na oba ulaza bili su parkirani oldtajmeri, hostese su služile piće iz tog doba, dok su druge nudile goste cigarilosima. Prostor je bio dekorisan perjem i perlama, a atmosferi iz doba prohibicije doprinosili su i muzičari koji su svirali muziku tog doba.

Glumci su postavljali igračima zanimljiva pitanja kao što su „Da li ste znali da je prvi slot aparat imao 5 bubnjeva i da je bio baziran na pokeru?“


Foto: Promo

Veče nije moglo da prođe ni bez vatrenog čarlstona! I naravno, uz sve ovo, služila se odlična hrana i piće.

Jedna od novina koju donosi Admiral klub je Admiral bonus sistem. U pitanju je novi sistem na tržištu Srbije, i u ovom delu Evrope, koji vam nudi potpunu diskretnost, zamenjuje tikete, ubrzava prelazak sa jednog aparata na drugi, olakšava isplatu novca i nudi mnoštvo različitih bonusa.


Foto: Promo

I još nešto važno! Umreženi Admiral džekpot nikad nije bio veći i iznosi 15.000.000 dinara, a možete da ga osvojite u bilo kom Admiral klubu u Srbiji.


Foto: Promo

Admiral se pobrinuo da doživljaj igranja podigne na svetski nivo uvođenjem NOVOMATIC aparata najnovije generacije. U pitanju su VIP ROYAL aparati koji će se prvi put naći u ponudi na prostorima Srbije.


Foto: Promo

Specifičnost VIP ROYAL aparata je u tome što poseduje zaobljeni ekran koji nudi savršen pregled igre, kao i stolicu u kojoj ćete se osećati udobno.


Foto: Promo

I ne brinite za bezbednost svojih automobila, Admiral je obezbedio veliki parking i garažu, a kada vam zatreba osveženje, tu je i bar sa pićem.


Foto: Promo

Dođite i uverite se u sve novitete koje Admiral klub predstavlja u Srbiji i uživajte dok igrate na poptuno nov i jedinstven način.


Foto: Promo

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.


Foto: PromoIzvor

You may also like