Home Politika Predsednik Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije

Predsednik Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije

by euronet063


ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke , Branislav Malović, oglasio se povodom najnovijih pretnji na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НАС УПЛАШИЛИ НИСУ Маловић: Председник Вучић им стоји на путу ка пљачкању Србије

Foto: SNS

– Nijedna država na svetu se nije jače i odlučnije suprotstavila organizovanim kriminalnim grupama, niti je ijedan državnik na svetu jasnije od Vučića stavio do znanja da će se dok je on tu u njegovoj državi pitati narod  a ne kriminalci, ne razmišljajući u kakvu poziciju sebe time dovodi. 

Prepiske koje su danas isplivale ponovo su pokazale da mafijaški i tajkunski klanovi svakoga dana planiraju njegovu likvidaciju, jer je i njima jasno ko im stoji na putu ka pljačkanju Srbije, ko je jedini koji ih se ne boji i ko im neće dozvoliti da Srbiju pretvore u sigurno mesto za ubice, lopove i narko-dilere.

Ono što bi svi trebalo da se zapitamo jeste po čijem to onda nalogu zaista pojedini mediji svakodnevno udaraju na Aleksandra Vučića, crtaju njemu i njegovoj porodici mete na čelu i mogu li se građani osećati sigurno i bezbedno sve dok se ti i takvi, koji su očigledno u dogovoru sa najbrutalnijim ubicama, šetaju slobodno?

Nas uplašili nisu, a tek će se razotkriti politička pozadina napada na Aleksandra Vučića.

Nema povlačenja, iza je Srbija! – poručio je Malović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like